12 Aralık 2016 Pazartesi

Taze sütten evde yoğurt yapımı

Evde yoğurt yapmayı öğrenmek, bu ev yapımı yoğurt tarifi ile basittir. Ev yapımı yoğurt yapmak için, süt ısıtın, biraz önceden yetiştirilen yoğurt ile birleştirin ve süt yoğurta gelene kadar sıcak bir yerde oturmasına izin verin. Kendi ev yapımı yoğurt yapmaya devam etmek istiyorsanız, sonraki yığın yoğurdu başlatmak için son partiden bazılarını saklayın.
Sütü orta yüksek ısıda büyük bir tencerede ısıtın, sık sık karıştırın. Buharlaşıncaya, ancak köpürene kadar karıştırın ve anında okunan veya şeker termometrenize 180 ° F kaydeder. (Gözetimsiz bırakmayın - çok hızlı kaynatılabilir.) Sütü temiz, ısıya dayanıklı 5-8 fincan kutuya dikkatlice dökün. 110 ° F'ye kadar soğumaya bırakın, sık sık karıştırarak bekletin. Yoğurt, 110 derece sütten 1/2 fincanı küçük bir kapta birleştirip, karışımı tekrar sıcak süt haline getirin. Kapınızı kapatın ve sıcak tutmaya yardımcı olması için temiz bir mutfak havlusuna sarın. Çok sıcak bir yere yerleştirin (Bkz. İpucu) ve kalınlaşmış ve keskinleşinceye kadar, en az 8 saat ve 12 saate kadar bozulmadan durun. Soğana kadar soğutun, yaklaşık 2 saat. Buzdolabında yoğurt biraz daha kalınlaşacak.
İpucu Yapın: 1 hafta kadar soğutun.
Ekipman: 5-8 fincan kapaklı kap, termometre
Yoğurt yapmak için çok sıcak bir ortam (yaklaşık 110 ° F) yaratmanın birkaç yolu vardır. Fırın yöntemi: Yaklaşık 5 dakika boyunca fırını 200 ° 'de çevirin, sonra kapatın. Havluyla sarılı yoğurt kaplarını ekleyin ve eğer bir fırın lambanız varsa, ilave sıcaklık sağlamak için açın. Soğutucu yöntemi: Bir sıcak su şişesi (veya başka küçük kaplar), havluyla sarılmış konteynırın yanına küçük bir soğutucuda çok sıcak suyla doldurun. Isıtma pedi yöntemi: Havluyla sarılmış kabın etrafında Yüksek bir ayarlanmış bir ısıtma pedi sarın.
Ev yapımı yoğurt tarifi | Epicurious.com

Mağazadan satın alınan yoğurt uygun olabilir, ancak ev yapımı kremlerin yumuşaklığı ile mukayese edilemez. İyi haber, yoğurt yapmak inanılmaz derecede kolay - ki ...
Evde Yoğurt Yapmak - Kitzeden Pişirme Dersleri ...

Kalori: 360
29 Eylül 2016 - Bu gece bir parti hazırlayabilir ve ev yapımı yoğurt yapabilirsiniz ... Baskı Tartısı ... Ev yapımı yoğurt nasıl yapılır: Videoyu izleyin.
Kremalı Homemade Yoğurt Tarif - NYT Pişirme
Cooking.nytimes.com sitesinden ev yapımı yoğurt tarifi
Cooking.nytimes.com/recipes/1017991-creamy ...

 5 - 219 oy - Kalori: 122
Ev yapımı yoğurt yapmak için bir çırpıda Gerçekten ihtiyacınız olan şey, kaliteli süt, birkaç kaşık dolusu en sevdiğiniz yoğurt, başlangıç ​​kültürü olarak kullanmaktır ve bazıları ...
Homemade Düz Yoğurt Tarif - EatingWell.com
Www.eatingwell.com sitesinden ev yapımı yoğurt tarifi
Www.eatingwell.com>
 4 - 1 inceleme - 10 sa. - Kalori: 137
Evde yoğurt yapmayı öğrenmek, bu ev yapımı yoğurt tarifi ile basittir. Ev yapımı yoğurt yapmak için, süt ısıtın, biraz karıştırın ...
Nasıl Yoğurt Tutorial olun | Sağlıklı anne
Wellnessmama.com sitesinden ev yapımı yoğurt tarifi
Wellnessmama.com> Blog> Tarifler

 4,7 - 19 oy - 25 sa. 15 dk.
25 Eki 2016 - Evde yoğurt yapımı kolay öğretici reçetesi ... Kendi yoğurt yaparak korkutup gülümsedim ancak bazı ilk araştırmalardan sonra karar verdim ...
Ev yapımı yoğurtlar nasıl yapılır: Yoğurt Tarifleri ve Nasıl Yapılır videolar için ...
Www.culturesforhealth.com> Öğrenin> Ev yapımı yoğurt

Yoğurtun evde nasıl hazırlanacağını öğrenin. Ev yapımı yoğurt yapmak daha iyi malzemeler seçmenizi, eğlenceli, kolay ve uzun süre para tasarrufu yapmanızı sağlar ...
Ev yapımı yoğurt - David Lebovitz
Www.davidlebovitz.com sitesinden ev yapımı yoğurt tarifi
Www.davidlebovitz.com/homemade-yogurt-re ...

27 Mayıs 2013 - ev yapımı yoğurt tarifi. Ev yapımı yoğurt 1 quart (1 l). Ağır, ısıya dayanıklı bir kavanoz kullanıyorum ve içine kaynar su dökerek sterilize edip ...
Yoğurt Nasıl Yapılır (Resimli) - wikiHow
Www.wikihow.com sitesinden ev yapımı yoğurt tarifi
Www.wikihow.com> ...> Yoğurt

... kendi mutfağında mısın? İyi bakterilerle yapılan yoğurt sindiriminize yarar. ... Bazıları UHP'den yoğurt yapma konusunda zorluklar bildirmiştir. Başlık Make ...
Resmi Yoğurt Kültürü Ana Ev Yapımı Yoğurt Tarifi ...
Www.teamyogurt.com sitesinden ev yapımı yoğurt tarifi
Www.teamyogurt.com /.../ yoğurt kültürü ustası ...

20 Şub 2016 - Yoğurt ve ev yapımı yoğurt yapımı hakkında sayısız sunum, gösteri ve ders verdikten sonra şimdi paylaşmaktan heyecan duyuyorum ...
En Kolay Yoğurt Tarifi {Ever!} - KitchenWise
Trinaholden.com sitesinden ev yapımı yoğurt tarifi
Trinaholden.com/easiest-yogurt-recipe-ever/

16 Eki 2013 - Yoğurt yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı, 5 basit adımla ve süslü ekipmanlarla hiç olmadığı kadar kalın, kremsi yoğurt oluşturabilirsiniz! Daha sağlıklı ...
Ev yapımı yoğurt tarifi ile ilgili aramalar
Yoğurt yapılır
Yoğurt zayıflatırmı
Yoğurt mayalama

Yoğurt yapmak için nelere ihtiyacım var?
Ev yapımı yoğurt yapmak için ihtiyacınız olan tek şey yarım galon süt ve yaklaşık yarım fincan yoğurt. Bütün ya da% 2 süt en kalın, creamiest yoğurt yapacak, ancak isterseniz de yağsız süt kullanabilirsiniz. Yoğurt için ya Yunanlı ya da düzenli yoğurt
Bir atıştırma için geri çekin veya çekin!) Hollanda fırını buzlu su banyosuna yerleştirerek ve yavaşça sütü karıştırarak bu adımın daha hızlı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilirsiniz. Yoğurt süt ile karıştırılır. Bir bardak su ile bir fincan ılık sütü boşaltın ve yoğurt ilave edin. Pürüzsüz olana kadar çırpın ve yoğurt süt içinde çözünür. Suyla inceltilmiş yoğurt sürün. Hafifçe çalkalarken ılık süte inceltilmiş yoğurt dökün. Süt, yoğurt kültürü ile aşılanır. Tencereyi (kapalı) fırına aktarın. Hollandalı fırını kapakla kapatın ve bütün potu kapalı bir fırına yerleştirin - fırını hafifçe açın veya sütü sıcak olarak tutmak için havluyla kap koyun (ideal olarak yaklaşık 110 ° F, ancak bazı varyasyonlar gayet iyi ). Yoğurt 110 ° F'de bırakılan bir dehidratörde veya bir yoğurt yapıcı kullanarak hazırlanabilir. Yoğurt ayarlamak için bekleyin. Yoğurt en az 4 saat veya gecede kaldığı süreyi bekleyin - kesin süre, kullanılan kültürlere, yoğurt sıcaklığına ve yoğurt tercihlerine bağlıdır. Uzun yoğurt oturursa, o kadar kalın ve daha fazla tartar olur. Eğer ilk defa yoğurt yapmak istiyorsanız, 4 saat sonra kontrol etmeye başlayın ve istediğiniz lezzete ve kıvama geldiğinde durun. Yoğurdu tamamen ayarlanıncaya kadar yudumlayın veya karıştırmayın. Yogurtu temizleyin. Yoğurt istediğiniz gibi ayarladıktan sonra fırından çıkarın. Yoğurt yüzeyinde herhangi bir sulu peyniraltı suyosu görürseniz, konteynırlara aktarmadan önce bu suyu boşaltabilir veya yoğurtta tekrar fırçalayabilirsiniz. Çırpma, yoğurdun daha tutarlı bir krem ​​rengi dokusunu da verir. Saklama kaplarına aktarın, örtün ve soğutun. Ev yapımı yoğurt buzdolabında yaklaşık 2 hafta sürecek. Evdeki yoğurtta bir sonraki parti. Kendi yoğurt yapmaya başladıktan sonra, sonraki yığınınızı kültürlemek için her toplamanın bir kısmını kullanabilirsiniz. Bu amaçla kullanmak için sadece 1/2 fincan saklayın. Birkaç partiden sonra yoğurtunuzda biraz garip tatlar fark ederseniz veya o kadar hızlı kültür yapmazsanız, bazı dış bakterilerin yoğurtta ikamet ettiğini veya bu suşun zayıflamış olduğu anlamına gelir. Bu parti hâlâ sana karşı lezzetli olduğu sürece, yemek yiyebileceksin, ancak bir sonraki paketinizde ticari olarak satılan bazı yoğurtları kullanmaya devam edin.Kağıt Notları • Maliyet Dağılımı: Haftada bir yoğurt yiyoruz Haftada yaklaşık 2.60 dolara mal olan evimiz. Bir yarım galon süt iki litreden biraz daha az yoğurt yapar, ki bu iki hafta sürer. Yarım litre başına 3,70 dolar (1 quart başına 1,85 dolar) tutan yerel bir marka süt satın alıyoruz, bu nedenle haftada 75 cent tasarruf etmeye başlıyoruz. Nice • Sıcaklığı Tutmak: Sütü kuluçka döneminde 110 ° C'nin altına düşerse, bu iyi. Belirlenmesi biraz daha uzun sürebilir ve biraz daha gevşeyebilir, ancak yoğurt kültüründeki bakteriler sütü bozmaya devam edecektir. Bu arada, fırında 8 saat sonra bile (geceleme) Hollandalı fırında yapılan yoğurt hala fırından çıkardığımızda yaklaşık 100 ° kayıt yapıyor! • Homemade Yunan Yoğurt: Yunan tarzı yoğurt yapabilirsin. Ev yapımı yoğurtunuzu istediğiniz kadar kalınlaşana kadar süzün. Burada hakkında daha fazla bilgi okuyun: Kalın ve Kremsi Yunan Stili Yoğurt Nasıl Yapılır Benim yöntemimden çok daha çabuktur. Mikrodalga fırını 5 dakika mikrodalga fırlatırım, sonra bir cilt oluşup oluşmadığını kontrol edin. Eğer hayır ise, o zaman bir dakika aralıklarla artar. Süt, oda sıcaklığının biraz üstünde soğumak için yaklaşık 15 dakika süreyle metal bir kapta tezgah üzerine oturmasına izin verin. Bir kaşıkla cildi dışarı çıkarın (ve yeyin! Yoğurt!), Son yoğurt partisinin çorba kaşığı içinde kabuğu çırpın (belki de kendimi beğenirsem) ve fırında bir gece koyun. 8-12 saat bekletin. Bitti. Ön ısıtma, kavurma riski, paketleme, termometreler veya bu türden bir şey gerekli değildir. Ayrıca, en iyi yoğurt, ancak pastörize edilmiş veya çiğ süt ile yapılmaktadır. Homojenize edilmemiş sütü kullanırsanız, karıştırılabilecek bu fantastik krem ​​topu elde edersiniz ve daha fazla kremalı ve lezzetli görünür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

medyadan

BlogcuZade Master