23 Aralık 2008 Salı

Kurtlar Vadisi Krizi

Kurtlar Vadisi Pusu İçin Kanallar Sıraya Girdi

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yayınına ara verdi. Peki dizi hangi kanallarla görüşüyor?

Show TV ile Pana Film arasına para krizi girdi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yayınına ara verdi. Peki dizi hanga kanallarla görüşüyor, akibeti ne olacak? İşte yanıtlar.

Milliyet’ten Ali Eyüboğlu, sevilen dizi Kurtlar Vadisi ile ilgili perde arkasında konuşulanları yazdı. Show TV ile Pana Film’in arasına bir kez daha “para” girdi. Üstelik bu kez kriz, eskisinden çok daha derin. Çünkü Pana Film, çektiği “Kurtlar Vadisi Pusu” ile “Eşref Saati” dizilerinin bu sezon ekrana gelen bölümleri için Show TV’den şimdiye kadar bir kuruş ödeme alamadığı gibi, yapım şirketi yayıncı kuruluştan geçen sezondan da alacaklı.

O nedenle de Pana Film ve Show TV, ilişkilerini dondurma kararı aldı. Show TV, Pana Film’e olan borcunu öderse, taraflar arasındaki sorun bitecek ve “Kurtlar Vadisi Pusu” kanalda yayınlanmaya devam edecek.“Eşref Saati”nin durumu ise tarafların o günkü “eşref saati” belirleyecek. “Kurtlar Vadisi Pusu” kemik bir izleyici kitlesi olan bir dizi.O nedenle de müşterisi çok. Öğrendiğim kadarıyla şu ana kadar “Kurtlar Vadisi Pusu” için Pana Film’e teklif vermeyen majör kanal yok…Kanal D, ATV, Star TV, FOX, Kanaltürk hatta TRT bile talip “Kurtlar Vadisi Pusu”ya… Bir hafta, bilemediniz 10 gün içinde “Kurtlar Vadisi Pusu”nun akıbeti netleşecek.Show TV, Pana Film’e ödemesini yaparsa dizi bu kanalda kalacak, aksi takdirde “Kurtlar Vadisi Pusu” yeni yılda adres değiştirecek.

Tags: atv, Fox, Kanal D, Kanaltürk, kurtlar vadisi pusu bitti, kurtlar vadisi pusu kanal değiştiriyor, kurtlar vadisi pusu pana film, kurtlar vadisi pusu yayına ara verdi, kurtlar vadisi pusu yeni kanalı, Star TV

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

medyadan

BlogcuZade Master