4 Ekim 2007 Perşembe

Ayşegül Tecimer

Fuji Türkiye 'nin patronu Mehmet Garan'ın, eşinin doğum günü partisi için özel izinle kapattığı Binlik Koyu'un sürpriz konuğu Ayşegül Tecimer'di...

Zeynep Garan, doğum gününü eylül ayı sonunda Göcek'te kutladı. Mehmet Garan'ın, eşinin doğum günü partisi için özel izinle kapattığı Binlik Koyu, onlarca ünlü ismi ağırladı. Ama asıl sürprüz Ayşegül Tecimer'di... Yıllardır yaşadığı Fas'tan küçük oğlu Serhan Nadir'in düğünü için geçen hafta Kıbrıs'a gelen, oradan da Türkiye'nin güney sahillerine geçen Tecimer, partiye genç sevgilisi Mete Deniz'le katıldı.

Hatırlayalım;
10 yıl adaletten kaçtı zaman aşımı kurtardı
Tarihi eser kaçakçılığı ndan 4.5 yılla mahkum olan Ayşegül Tecimer, cezası zaman aşımından düşünce Türkiye ye döndü

Tarihi eser kaçakçılığı, hırsızlık malını bilerek almak ve saklamak suçlarından 4.5 yıl hapse mahkum olan Ayşegül Tecimer (57), 10 yıl yurt dışında kaçak hayatı yaşadıktan sonra cezasının zaman aşımından düşmesi üzerine Türkiye ye döndü. Kıbrıslı işadamı Asil Nadir in eski eşi olan Tecimer, geçen hafta sonu Fuji Film Türkiye Distribütörü Mehmet Garan ın eşi Zeynep Garan ın 40 ıncı doğum günü partisine katıldı. Uzun süredir birlikte olduğu genç sevgilisi Mete Deniz in eşlik ettiği Tecimer in oldukça neşeli olduğu görüldü. Rahmi Koç, Belma Simavi, Cem Hakko, Erdem Kramer gibi isimlerin de katıldığı partide Tecimer eski dostlarıyla hasret giderdi.

Ayşegül Tecimer, 20 Eylül de de Girne Tatlısu da Asil Nadir den olan küçük oğlu Serhan ı Hint kökenli Amerikalı Tuisha Desai ile 3 gün 3 gece süren düğünle evlendirmişti.

Fas ta yakalandı ama...

Tecimer, 1994 te Çengelköy deki yalısında Amasya Kütüphanesi nden çalınan paha biçilmez bir Kuran ile 335 parça tarihi eser çıkınca gözaltına alındı. Tutuksuz yargılanan Tecimer 13 Nisan 1997 -de 4.5 yıla mahkum olduğu gün Miami ye kaçtı. Hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. 2001 de Fas ta Türk polisinin de katıldığı Mumya Operasyonu yla yakalandı. Faslılar, Türkiye nin iade dosyasını yetersiz bulunca serbest bıraktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

medyadan

BlogcuZade Master